Book Højfyns Friluftscenter

NB. Booking af Højfyns Friluftscenter er ved at overgå til et andet system og vil være lukket indtil det nye system er på plads. Der vil være lukket for nye bookinger i den mellemliggende periode.

--------------------------------------------------------------

Hvis du ønsker at booke Højfyns Friluftscenter til jeres næste hyggelige familiesammenkomst, møde eller klassearrangement, kan du gøre det på denne side. (Vi lejer ikke ud til fester).

I bunden af siden kan du vælge i hvilken forbindelse og hvor lang tid du ønsker at reservere Friluftscenteret. Vær opmærksom på, at priserne variere alt efter hvilken sammenhæng du planlægger at bruge friluftscenteret, og at vi vil opkræve manglende betaling + administrationsgebyr ved valg af forkert kundetype. Læs vores betingelser for leje inden du booker.

Ønsker du at booke bål- eller aktivitetsudstyr i forbindelse med din booking af friluftscenteret, bedes du kontakte os på booking@tommerupspejder.dk for at høre mere om muligheder og priser.

Vi ønsker, at Højfyns Friluftscenter er et samlingspunkt for hele byen, og et sted hvor lokale foreninger mødes. Derfor kan I som lokal forening låne Højfyns Friluftscenter gratis til enkeltstående. Hvis I skal bruge det regelmæssigt, er der også mulighed for at indgå en permanent aftale. Kontakt os på booking@tommerupspejder.dk for at høre om mulighederne.
I skal altid betale for el og evt. brug af brænde.

Praktisk information

VIGTIGT! Læs altid vores lejebetingelser inden du booker.

Du kan booke Højfyns Friluftscenter til brug i flere sammenhænge, som vi har beskrevet herunder.

  • Privat: Er til private sammenkomster.
  • Klassearrangement: Er KUN for forældreråd eller lignende, som vil holde et klassearrangement.
  • Virksomhed: Er for dig/jer, som vil bruge Højfyns Friluftscenter med jeres virksomhed.

For alle bookingtyper gør det sig gældende, at prisen som minimum er for en dag. Dette gør sig også gældende, selvom I kun skal bruge Friluftscenteret til frokost, da det som regel udelukker andre fra at booke resten af dagen. Der er dog ingen grund til at booke flere timer end nødvendigt, da Friluftscenteret så vil stå tomt, selvom nogle kunne ønske at bruge det.

Vi udlejer Friluftscenteret, fordi vi gerne vil åbne vores Friluftscenter, og give andre muligheden for en hyggelig familiesammenkomst.  Vi gør det IKKE for pengenes skyld. Faktisk er tilskudsreglerne til foreninger sådan, at 70 % af lejen modregnes vores kommunale tilskud, mens 30 % går til spejderne – til slid, reparationer mv.. Det er åbenlyst, at skal det her lykkes, er vi derfor er dybt afhængige af, at alle passer på Friluftscenteret, og at vi i fællesskab får det til at fungere. Tillid er et nøgleord for os.

Højfyns Friluftscenter

Interne bookinger

Hvis du booker Friluftscenteret på vegne af en af projektets samarbejdspartnere, kan du gøre det på siden her.